Altid Sammen Listening Party – Copenhagen

Gloria Biograf
Rådhuspladsen 59
1550 København

September 2nd 2019  – 21:15

To attend please send an email to altidsammen@efterklang.net. Access to the event requires a confirmation received via email from Efterklang.  The event is free of charge and by submitting your email you will be signed up for Efterklang’s newsletter.

Further information (in Danish): Gloria Biograf & Efterklang inviterer indenfor til et eksklusivt lyttearrangement med Efterklang og deres nye album ‘Altid Sammen’ som udkommer 20. september på Rumraket/4AD. Kom og lyt til det nye album 3 uger før det udkommer i biografens mørke. Rasmus og Mads fra bandet vil være tilstede og byde velkommen samt evt. svare på spørgsmål efterfølgende. Arrangementet er gratis og de 84 pladser vil blive uddelt efter først til mølle princippet. For at deltage skal du sende en email til altidsammen@efterklang.net. Bemærk at du vil blive tilføjet Efterklangs nyhedsbrev ved tilmelding og at deltagelse kræver at du har modtaget en pladsbekræftelse på email fra Efterklang.

Syv år efter deres seneste studiealbum vender Efterklang tilbage med Altid Sammen. Det er bandets første dansksprogede album og en udgivelse, der atter cementerer Efterklangs unikke evne til gang på gang at revitalisere sig selv. Musikken er dyb og klangfuld, fyldt med Efterklangs vanlige tekstur af akustiske og elektroniske elementer, der sammensmeltes på så elegant vis, at det nærmest synes umuligt at opfatte elementerne hver for sig. En evne der for Efterklang aldrig har syntes mere intakt end på Altid Sammen. Albummet forener inspirationer fra barok-æraen med den digitale tidsalders lyde i perfekt harmoni – alt sammen bundet sammen af Casper Clausens varme og rørende vokal. Albummet udkommer på bandets eget pladeselskab Rumraket i Norden og på det legendariske engelske pladeselskab 4AD i resten af verden.

Du kan forudbestille ‘Altid Sammen’ her.